JANKOVE rozprávanie o čokoláde

Ako je to s čokoládou vo svetových kuchyniach?

Od Mexika po Japonsko Leto máme spojené s dovolenkou, cestovaním alebo napríklad s ochutnávaním netradičných jedál. A keď už je reč o cestovaní, v tomto článku krátko nahliadneme,...

Čokoládová pena s ovocím a sušienkovou krustou

Rýchly letný dezert, ktorý zvládne každý za 15 minút. Hľadáte dezert, ktorý sa hodí do horúcich letných dní, je neodolateľne čokoládový, ale zároveň ľahký a svieži? Máme pre vás r...

JANEK je aj v lete v suchu

A vy budete tiež nebojte. Všetci totiž vieme, ako čokolády reagujú na vysoké teploty. Preto ich ukladáme na cestu pekne k (suchému) ľadu. Nech nič netečie a všetko je fakt v s...

Ako vyrábame plnené vajíčka?

Minulý rok sme vám predstavili novinku v podobe plnených vajíčok. Boli dve - jedno plnené nugátom a obalené lieskovými orieškami a druhé plnené karamelom a obalené pistáciami. A ne...

Jeden deň s Romanom Dojčanom – 1. diel rubriky "Jeden deň s..."

Rozhodli sme sa, že vám pravidelne budeme prinášať krátky rozhovor s našimi kolegami naprieč firmou. Pripravili sme si pre vás novinku v podobe rubriky "Jeden deň s...". V nej vám ...

Milí zákazníci, spustili sme slovenský e-shop

Milí milovníci čokolády,  moje meno je Roman Dojčan. Ako obchodný zástupca čokoládovne JANEK pre Slovensko pôsobím od júna 2023, kedy sa zrodila myšlienka zvýšiť povedomie o ...