Pralinka JANKOVA Írska káva

Poctivá česká
výroba

Najkvalitnejšie
suroviny

Výnimočne čistá
chuť

Bez
lepku

Bez palmového
oleja
Podrobný popis
Keď sa kvalitné kávové zrná prevoňajú whisky, zaručene to nakopne aj tie najospalejšie chuťové poháriky. Pralinky vyrábame v bielej, mliečnej a horkej čokoláde. Do poznámky napíšte, ktorú z nich uprednostňujete. Alebo to môžete nechať na nás.
Vyberte si ľubovoľný počet kusov. Vložíme ich do papierových košíčkov, zabalíme do vrecúška (ako na fotografii) a doručíme nepoškodené. Ako že sa JANEK voláme!
JANEK, to je:
- poctivá česká výroba
- čistá prírodná chuť
- bez palmového oleja
- bez lepku
- bez farbív
- závislosť na dobrej čokoláde
Zloženie: biela čokoláda, mliečna čokoláda, horká čokoláda (kakaová hmota, kakaové maslo, cukor, sušené mlieko, prírodná vanilka), smotana, kávové zrná 2,5 %, glukózový sirup, med, Grant's whisky, vyčistené maslo
Hmotnosť: 13 g
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 501 kcal/2087kJ, tuky/nasýtené mastné kyseliny 33,73/18g, sacharidy/cukry 41/40g, bielkoviny 6,15g (mliečna čokoláda)
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 492,35 kcal/2049kJ, tuky/nasýtené mastné kyseliny 35,68/20g, sacharidy/cukry 35/33g, bielkoviny 5,9g (tmavá čokoláda)
Minimálna trvanlivosť: 3 mesiace (pri správnom skladovaní)
JANKOV PRÍBEH
Začalo to v roku 2015 v Uherskom Brode s chuťou na čokoládu. Skutočná a poctivá. Čokoláda, ktorá naplní každý chuťový pohárik až po okraj a potom sa postupne rozplýva. So slinami sa nám začali zbiehať myšlienky. Z túžby po výnimočnej kvalite a pôžitku sa zrodila naša čokoládovňa JANEK. Robíme presne to, na čo sme dostali tú šialenú chuť. Vyrábame čokoládu bez výhovoriek.
Dodatočné parametre
Kategória: | Čokoládové pralinky a hľuzovkyKávová čokoládaČokoládové bonbóny s kávou |
---|---|
Ingredience: | Káva |
Časté otázky
- Čo je to Bean to bar čokoláda?
- Ako si čokoládu čo najlepšie vychutnať?
- Ako skladovať čokoládu?
- Odkiaľ prichádza JANKOVA čistá chuť?
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.