Čokoládové zlomky II. kvalita
Podrobný popis
Čokolády, ktoré chutia stále rovnako, ale mali tú smolu, že sa rozbili na kúsky. Pomôžete nám zachrániť tieto čokolády?
Mali to byť tabuľkové čokolády, ale mali tú smolu, že sa pri balení rozbili.
Okrem krásneho vzhľadu, ktorý už bohužiaľ stratili, majú stále tú skvelú a lahodnú chuť a predovšetkým lásku k čokoláde v každom súste.
V balení nájdete zmes čokolád (horká, mliečna, rubínová a biela), ktoré majú rôzne posýpky (oriešky, ovocie atď.).
Zloženie: kakaová hmota, kakaové maslo, sušené mlieko, cukor, emulgátor: sójový lecitín, aróma: prírodná vanilka (orechy, ovocie)
Hmotnosť: 100 g, 200 g, 500 g
Minimálna trvanlivosť: 6 mesiacov
Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 20 °C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
BALIŤ? VIEME!
Balíme tak poctivo, ako vyrábame. Nech je naša čokoláda na ceste k vám ako v bavlnke.
1. Zarovnávame, nehádžeme. Všetko opatrne vložíme do krabíc a znova skontrolujeme. Vážime
si naše čokolády aj vás.
2. Obaľujeme a vypchávame. Každý kus dostane svoju vlastnú bublinkovú fóliu. Pevnú
kartónovú škatuľu navyše poriadne vypcháme, aby sa jednotlivé produkty nehýbali.
3. Ochladzujeme. Keď teplota stúpne nebezpečne vysoko, vložíme do krabíc naviac aj chladiacu
kvapalinu (suchý ľad). Vďaka tomu sa čokoláda len tak ľahko neroztopí.
4. Natočili sme pre vás video o balení a preprave. Nech vidíte, že si nerobíme srandu.
ČO VÁS ČASTO ZAUJÍMA?
Ako dlho vydržia:
1. pralinky? Odporúčame ich zjesť do 3 mesiacov
2. Tabuľková /bean to bar čokoláda? Odporúčame skonzumovať od 6 do 12 mesiacov
3. nugát, čokoládové náradie? Odporúčame skonzumovať do 12 mesiacov.
Ako dlho trvá vygravírovanie vlastného textu na krabičku?
1. Gravírovaná krabička je zvyčajne hotová o 2 až 3 dni.
Ako skladovať JANKOVE dobroty?
1. Ideálne pri izbovej teplote do 20 °C (pre čokoládu je najlepšie 18-19 °C). Ale rozhodne nič
nedávajte do chladničky!
Ako dlho budem čakať na svoju objednávku?
1. Chvíľu. Doručenie je rýchle – balík bude zvyčajne u vás do 2 až 3 dní. Viac o možnostiach
dopravy.
EŠTE SA NEPOZNÁME?
JANKOV PRÍBEH
Začalo to v roku 2015 v Uherskom Brode s chuťou na čokoládu. Skutočná a poctivá. Čokoláda, ktorá naplní každý chuťový pohárik až po okraj a potom sa postupne rozplýva. So slinami sa nám začali zbiehať myšlienky. Z túžby po výnimočnej kvalite a pôžitku sa zrodila naša čokoládovňa JANEK. Robíme presne to, na čo sme dostali tú šialenú chuť. Vyrábame čokoládu bez výhovoriek.
Dodatočné parametre
Kategória: | II. kvalita |
---|---|
Hmotnosť: | 85 g |
Ingredience: | Bez prísad |
Percento kakaa: | 34 |
Vlastnosti: | Bez lepku, Malé |
Perex: | 34% mliečna čokoláda |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.