JANKOVA nugátová čokoláda - mliečna
Podrobný popis
Pýtate si poriadny nugát? Nech sa páči – a je božský!
Doprajte si chvíľku len pre seba. Zatvorte oči a predstavte si to – jemná mliečna čokoláda sa pomaly rozplýva na jazyku a vzápätí prichádza hebké pohladenie arašidového nugátu, ktorý vonia, chutí a hladí ako spomienka na detstvo. JANKOV arašidový nugát – váš favorit – sme ukryli do tabuľky, ktorá vás dostane hneď pri prvom zahryznutí.
Vo vnútri nájdete trojvrstvový poklad. Horká, mliečna a biela – každá z vrstiev ukrýva 50 % čokolády a 50 % rozomletých, voňavých arašidov. Každé sústo je symfóniou chutí, ktorá hreje pri srdci.
A ako to celé vzniká? Do formy nalejeme vrstvu mliečnej čokolády a hneď ju vylejeme späť. Vznikne tenká čokoládová škrupinka – ako sľub niečoho výnimočného. Potom ju plníme tromi vrstvami lahodného arašidového nugátu a nakoniec zalejeme ďalšou dávkou čokolády. Necháme vychladnúť… a je to! Vaša osobná tabuľka šťastia je na svete.
Poctivo. S láskou. Podľa tradičnej receptúry.
Jedno sústo nestačí.
Hmotnosť: 200 g
Zloženie:
Mliečna čokoláda – kakaová hmota, kakaové maslo, cukor, sušené mlieko, prírodná vanilka, sójový lecitín.
Náplň: arašidy 50 % (jemne mleté), biela čokoláda, mliečna čokoláda, horká čokoláda (kakaová hmota, kakaové maslo, cukor, sušené mlieko, prírodná vanilka, sójový lecitín).
Minimálna trvanlivosť: 9 mesiacov
BALIŤ? VIEME!
Balíme tak poctivo, ako vyrábame. Nech je naša čokoláda na ceste k vám ako v bavlnke.
1. Zarovnávame, nehádžeme. Všetko opatrne vložíme do krabíc a znova skontrolujeme. Vážime
si naše čokolády aj vás.
2. Obaľujeme a vypchávame. Každý kus dostane svoju vlastnú bublinkovú fóliu. Pevnú
kartónovú škatuľu navyše poriadne vypcháme, aby sa jednotlivé produkty nehýbali.
3. Ochladzujeme. Keď teplota stúpne nebezpečne vysoko, vložíme do krabíc naviac aj chladiacu
kvapalinu (suchý ľad). Vďaka tomu sa čokoláda len tak ľahko neroztopí.
4. Natočili sme pre vás video o balení a preprave. Nech vidíte, že si nerobíme srandu.
ČO VÁS ČASTO ZAUJÍMA?
Ako dlho vydržia:
1. pralinky? Odporúčame ich zjesť do 3 mesiacov
2. Tabuľková /bean to bar čokoláda? Odporúčame skonzumovať od 6 do 12 mesiacov
3. nugát, čokoládové náradie? Odporúčame skonzumovať do 12 mesiacov.
Ako dlho trvá vygravírovanie vlastného textu na krabičku?
1. Gravírovaná krabička je zvyčajne hotová o 2 až 3 dni.
Ako skladovať JANKOVE dobroty?
1. Ideálne pri izbovej teplote do 20 °C (pre čokoládu je najlepšie 18-19 °C). Ale rozhodne nič
nedávajte do chladničky!
Ako dlho budem čakať na svoju objednávku?
1. Chvíľu. Doručenie je rýchle – balík bude zvyčajne u vás do 2 až 3 dní. Viac o možnostiach
dopravy.
EŠTE SA NEPOZNÁME?
JANKOV PRÍBEH
Začalo to v roku 2015 v Uherskom Brode s chuťou na čokoládu. Skutočná a poctivá. Čokoláda, ktorá naplní každý chuťový pohárik až po okraj a potom sa postupne rozplýva. So slinami sa nám začali zbiehať myšlienky. Z túžby po výnimočnej kvalite a pôžitku sa zrodila naša čokoládovňa JANEK. Robíme presne to, na čo sme vtedy dostali šialenú chuť. Vyrábame čokoládu bez výhovoriek.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mliečna čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.