50% mliečna čokoláda Bean to bar - Madagaskar
Podrobný popis
Madagaskar. Starostlivý výber. Kakaové bôby. Praženie, drvenie, dozrievanie. Temperovanie. Vaša tabuľka čokolády.
Tento 50% JANEK z Madagaskaru vám ukáže, ako chutí čokoláda. Neskrýva sa za príchute, nevymýšľa si výhovorky na ingrediencie. Jednoducho servíruje prirodzenú, čistú chuť, zaliatu pohárom mlieka.
JANEK, je to tak:
- poctivá česká výroba
- čistá prírodná chuť
- bez palmového oleja
- bez lepku
- bez farbív
- najčistejšia čokoláda
- závislosť na dobrej čokoláde
Zloženie: kakaové bôby, kakaové maslo, sušené mlieko, kokosový cukor
Hmotnosť: 45 g
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 571 kcal/2391 kJ, tuky 42,1 g, sacharidy 32 g, z toho cukry 31,5 g, bielkoviny 11 g, vláknina 8,8 g.
Minimálna trvanlivosť: 12 mesiacov
Balit? Vieme!
Balíme rovnako poctivo ako vyrábame. Nech sa má naša čokoláda na ceste k Vám ako v bavlnke.
- Zarovnávame, nehádžeme . Všetko dávame do škatuliek a kontrolujeme. Pretože si vážime našu čokoládu a vážime si vás.
- Obaľujeme a vypchávame. Každý kus dostane vlastnú bublinkovú fóliu. Okrem toho pevnú kartónovú škatuľu vystelieme, aby sa jednotlivé výrobky nepohybovali.
- Keď sa teplota nebezpečne zvýši, vložíme do škatúľ chladiace médium (suchý ľad). Vďaka tomu sa čokoláda neroztopí.
- Pripravili sme pre vás video o balení a preprave. Aby ste vedeli, že neklameme.
Čo vás často zaujíma?
Ako dlho mi vydržia:
- pralinky? Odporúčame ich zjesť do 3 mesiacov
- tabuľková čokoláda / čokoláda od bôbu po tabuľku? Odporúča sa skonzumovať od 6 do 12 mesiacov
- nugát , čokoládové náradie? Odporúčame spotrebovať do 12 mesiacov.
Ako dlho trvá vygravírovanie vlastného odkazu na krabičku?
- krabička s gravírovaním je zvyčajne hotová do 2 až 3 dní.
Ako skladovať Jankove dobroty?
- Ideálne pri izbovej teplote do 20 °C ( pre čokoládu je najlepšia teplota 18-19 °C) .
Ako dlho budem čakať na objednávku?
- Len chvíľu. Doručenie je rýchle - balík je u vás zvyčajne do 2 až 3 dní. Viac informácií o možnostiach dopravy.
Ešte sa nepoznáme?
JANKOV PRÍBEH
Začalo to v roku 2015 v Uherskom Brode s chuťou na čokoládu. Skutočná a poctivá. Čokoláda, ktorá naplní každý chuťový pohárik až po okraj a potom sa postupne rozplýva. So slinami sa nám začali zbiehať myšlienky. Z túžby po výnimočnej kvalite a pôžitku sa zrodila naša čokoládovňa JANEK. Robíme presne to, na čo sme dostali tú šialenú chuť. Vyrábame čokoládu bez výhovoriek.
Dodatočné parametre
Kategória: | Bean to bar čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.045 kg |
EAN: | 8594205290226 |
Hmotnosť: | 45 g |
Ingredience: | Bez prísad |
Percento kakaa: | 50 |
Vlastnosti: | Bez lepku |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.