50% mliečna čokoláda Bean to bar - Madagaskar

€6,41 / ks €5,39 bez DPH €14,24 / 100 g
Skladom (20 ks)

Mliečny zástupca z Madagaskaru. Jemný, silný, sladký, horký. Dokáže všetko.

Detailné informácie

Podrobný popis

Madagaskar. Starostlivý výber. Kakaové bôby. Praženie, drvenie, dozrievanie. Temperovanie. Vaša tabuľka čokolády.

Tento 50% JANEK z Madagaskaru vám ukáže, ako chutí čokoláda. Neskrýva sa za príchute, nevymýšľa si výhovorky na ingrediencie. Jednoducho servíruje prirodzenú, čistú chuť, zaliatu pohárom mlieka.

JANEK, je to tak:

  • poctivá česká výroba
  • čistá prírodná chuť
  • bez palmového oleja
  • bez lepku
  • bez farbív
  • najčistejšia čokoláda
  • závislosť na dobrej čokoláde

Zloženie: kakaové bôby, kakaové maslo, sušené mlieko, kokosový cukor

Hmotnosť: 45 g

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 571 kcal/2391 kJ, tuky 42,1 g, sacharidy 32 g, z toho cukry 31,5 g, bielkoviny 11 g, vláknina 8,8 g.

Minimálna trvanlivosť: 12 mesiacov

Balit? Vieme!

Balíme rovnako poctivo ako vyrábame. Nech sa má naša čokoláda na ceste k Vám ako v bavlnke.

jak-balime1

  • Zarovnávame, nehádžeme . Všetko dávame do škatuliek a kontrolujeme. Pretože si vážime našu čokoládu a vážime si vás.
  • Obaľujeme a vypchávame. Každý kus dostane vlastnú bublinkovú fóliu. Okrem toho pevnú kartónovú škatuľu vystelieme, aby sa jednotlivé výrobky nepohybovali.
  • Keď sa teplota nebezpečne zvýši, vložíme do škatúľ chladiace médium (suchý ľad). Vďaka tomu sa čokoláda neroztopí.
  • Pripravili sme pre vás video o balení a preprave. Aby ste vedeli, že neklameme.

Čo vás často zaujíma?

Ako dlho mi vydržia:

  • pralinky? Odporúčame ich zjesť do 3 mesiacov
  • tabuľková čokoláda / čokoláda od bôbu po tabuľku? Odporúča sa skonzumovať od 6 do 12 mesiacov
  • nugát , čokoládové náradie? Odporúčame spotrebovať do 12 mesiacov.

Ako dlho trvá vygravírovanie vlastného odkazu na krabičku?

  • krabička s gravírovaním je zvyčajne hotová do 2 až 3 dní.

Ako skladovať Jankove dobroty?

  • Ideálne pri izbovej teplote do 20 °C ( pre čokoládu je najlepšia teplota 18-19 °C) .

Ako dlho budem čakať na objednávku?

  • Len chvíľu. Doručenie je rýchle - balík je u vás zvyčajne do 2 až 3 dní. Viac informácií o možnostiach dopravy.

Ešte sa nepoznáme?

janek-tym1

JANKOV PRÍBEH

Začalo to v roku 2015 v Uherskom Brode s chuťou na čokoládu. Skutočná a poctivá. Čokoláda, ktorá naplní každý chuťový pohárik až po okraj a potom sa postupne rozplýva. So slinami sa nám začali zbiehať myšlienky. Z túžby po výnimočnej kvalite a pôžitku sa zrodila naša čokoládovňa JANEK. Robíme presne to, na čo sme dostali tú šialenú chuť. Vyrábame čokoládu bez výhovoriek.

Dodatočné parametre

Kategória: Bean to bar čokoláda
Hmotnosť: 0.045 kg
EAN: 8594205290226
Hmotnosť: 45 g
Ingredience: Bez prísad
Percento kakaa: 50
Vlastnosti: Bez lepku

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola